Şam'da iki patlama: En az 25 ölü

Suriye'nin başkenti Şam çifte patlamayla sarsıldı. Suriye Devlet Haber Ajansı patlamalarda en az 25 kişinin öldüğünü açıkladı.

Haberler NTV Haber 15.03.2017 - 16:52 Son Güncelleme : 15.03.2017 - 17:54

Arşiv

İlişkili Haberler

Suriye'nin başkenti Şam'ın Hamidiye bölgesindeki adalet sarayında bir intihar saldırısı gerçekleşti. Şam Emniyet Müdürü, çok sayıda insanın da yaralandığı saldırının, intihar bombacısının adalet sarayı binasına girmek isterken polisin üstünü aramak istemesi üzerine meydana geldiği belirtildi.

Bu patlamanın ardından Şam'da ikinci bir patlama daha meydana geldi. İkinci patlama sonrasında ölü ya da yaralı sayısı hakkında henüz bir bilgi yok. Geçtiğimiz cumartesi günü en az 41 kişinin hayatını kaybettiği iki patlama birden gerçekleşmiş saldırıları El Nusra terör örgütü üstlenmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız