'Sebzeyi Hollanda'dan değil, Türkiye'den alın'

Romanya, Şengen bölgesine girmesini engelleme kararı alan Hollanda'ya tepki gösterdi.  Cumhurbaşkanı Traian Basescu, Hollanda sebzelerinin boykot edilmesini ve bunun yerine Türk malı sebzelerin tüketilmesini önerdi.

Haberler NTV Haber 12.12.2011 - 15:10

Avrupa Birliği üyesi Romanya'nın Cumhurbaşkanı Traian Basescu, bir markette alışveriş yaparken Hollanda sebzelerinin boykot edilmesi çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı, Hollanda'nın engelleme kararı yüzünden bu ülkeden sebze alınmamasını istedi ve bunun yerine Türk ve İspanyol malı sebzelerin tercih edilmesini önerdi.

Basescu, geçen hafta da Hollanda'yı aldığı karar dolayısıyla eleştirmişti. Hollanda, Şengen'e girebilmesi için Romanya'ya yolsuzlukla mücadele etmesini ilk şart koşmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız