Soğuk hava Avrupa'yı vurdu: 23 ölü

Soğuk hava Avrupa genelinde etkili oluyor. Avrupa genelinde soğuk hava yüzünden en az 23 kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor.

Haberler 08.01.2017 - 08:35

Polonya bu seneki en soğuk günlerini yaşıyor. Termometreler bazı bölgelerde eksi 27 dereceyi gösterdi. Etkili olan soğuklar yüzünden son iki günde hayatını kaybedenlerin sayısı 12'ye yükseldi.

Almanya'da bu kış yaşanan en soğuk gün yaşandı. Bavyera'da hava sıcaklığı eksi 26 derece olarak ölçüldü. İtalya'da soğuk hava yüzünden 7, Çekya'nın başkenti Prag'da 2, Bulgaristan'da da 2 kişi hayatını kaybetti. Uzmanlar hava sıcaklıklarının düşmesinde "Alex" alçak basıncının etkili olduğunu belirtti. Sıcaklıkların önümüzdeki günlerde nispeten artacağı belirtiliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız