Suriye'de Rastan ilçesine saldırı: 7 ölü

Suriye ordusuna ait savaş uçağının Humus'un Rastan ilçesinde yerleşim yerini bombalaması sonucu 7 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 19.05.2016 - 17:04

AA muhabirinin Rastan'daki sivil savunma yetkililerden aldığı bilgiye göre, orduya ait savaş uçağı ülkenin iç kesimlerinde yer alan Humus'un kuzeyindeki yönetim karşıtlarının denetimindeki Rastan ilçesindeki yerleşim yerini bombaladı.

Saldırıda 7 sivilin hayatını kaybettiği, 20 kişinin de yaralandığı ifade edilirken yaralıların söz konusu ilçedeki sahra hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi.

Rejim jetleri, dün Rastan'a düzenlediği hava saldırısında da aralarında kadın ve çocukların bulunduğu aynı aileden 13 kişi hayatını kaybetmişti.

Humus ile Hama kentleri arasında yer alan ve bir buçuk yıldan bu yana Esad güçlerinin kuşatması altında bulunan Rastan ilçesinde elektrik ve sular kesik.

İnsani yardımların girmediği ilçeye rejim güçlerinin her gün kara ve havadan saldırı yaptığı kaydedildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız