Türk sınırındaki ABD askerlerinin yeni görüntüleri

Uluslararası haber ajansları Suriye'nin Türkiye sınırına konuşlandırılan Amerikan askerlerinin ve zırhlı araçlarının yeni görüntülerini paylaştı.

Haberler NTV Haber 30.04.2017 - 17:58 Son Güncelleme : 30.04.2017 - 17:59

Uluslararası Reuters haber ajansı, bölgeye yüzlerce Amerikan askerinin konuşlandırıldığını duyurdu.

Reuters'ın, bölgede faaliyet gösteren "Arab 24" adlı haber ajansına dayandırdığı haberine göre Amerikan askerleri, Irak sınırındaki El Malikiye ile Kobani arasındaki bölgeye yayılmış durumda.

Amerikan bayraklı zırhlı araçlar ve Amerikan askerleri bazı yerlerde YPG ile nöbet tutarken görülüyor.

Associated Press haber ajansı da, askerlerin Türkiye ile Suriyeli Kürtler arasında çatışmayı önlemek için bölgeye gönderildiğini yazdı.

ABD'nin bu adımı, Türkiye'nin YPG'ye yönelik operasyonunun ardından geldi.

Reuters, Amerikan askeri yetkililerin cuma günü Mardin'in Kızıltepe ilçesinin karşısında yer alan Derbesiye'de TSK tarafından top atışı yapılan yerleri gezdiğini de duyurdu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız