Türkiye de sorumluluğunu yerine getirsin

Ermenistan Dışişleri Bakanı Nalbandyan, Türkiye'nin imzalanan protokollerle ilgili sorumluluklarını yerine getirmesini istedi.

Haberler 14.01.2010 - 13:45

Ermenistan Dışişleri Bakanı Edvard Nalbandyan, Türkiye'den Zürih'te imzalanan ilişkilerin normalleştirilmesine yönelik protokollerle ilgili sorumluluklarını yerine getirmesini istedi.

Nalbandyan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'la Erivan'da düzenlediği basın toplantısında Ermenistan olarak protokollerin onaylanması sürecinin gerektirdiği tüm prosedürleri uyguladıklarını belirtti.

Ermenistan Anayasa Mahkemesi'nin protokolleri bir günde onayladığını hatırlatan Nalbandyan, "Bu Türkiye için sinyaldir. Artık Türk tarafı da sorumlulukları yerine getirmeli" dedi.

Ermeni Bakan, Türk hükümetinin süreci kasıtlı olarak engellediğini düşünmek istemediğini söyledi.

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov da Türkiye-Ermenistan ilişkilerinin en kısa sürede normalleşmesini istediklerini yineledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız