Venezuela'da kanlı devriye: 5 ölü, 10 yaralı

Venezuela'da güvenlik güçleri ile silahlı çete arasında çatışma çıktı. Çatışmada 5 kişi ölürken, 2'si polis 10 kişinin yaralandığı açıklandı.

Haberler Anadolu Ajansı 09.07.2021 - 09:55

Venezuela'nın başkenti Karakas'ta, güvenlik güçleri ile silahlı çeteler arasında çıkan çatışmada 5 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Ülke basınında çıkan habere göre, başkentin batısındaki Cota 905 adlı semtte bölgede kontrolü sağlamak amacıyla devriye görevi yürüten güvenlik güçleri ile silahlı çete üyeleri arasında çatışma çıktı.

Çatışmada 5 kişi öldü, 2'si polis 10 kişi yaralandı.

Venezuela İçişleri Bakanı Carmen Melendez, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bölgeye takviye güvenlik güçlerinin sevk edildiğini bildirdi.

Organize suç örgütlerinin Karakas'ın çeşitli yerlerinde halkın huzurunu ve güvenliğini bozmaya çalıştığını vurgulayan Melendez, polisin barış ve istikrarı sağlayacağını söyledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız