Yunanistan Obama'dan randevu istedi

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Obama'nın nisan ayındaki Türkiye ziyareti, Yunan hükümetini harekete geçirdi. Başbakan Karamanlis'in, Beyaz Saray'dan randevu istediği belirtiliyor.

Haberler NTV Haber 11.03.2009 - 15:56

Kathimeri gazetesinin haberine göre, Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, ABD Başkanı Barack Obama'nın Türkiye ziyaretinin Yunanistan'da kıskançlığa yol açtığı iddialarını reddetmesine rağmen, bakanlığın Beyaz Saray'dan randevu almak için harekete geçtiğini itiraf etti.

Gazete, bu çerçevede, Başbakan Karamanlis'in, Obama'nın Türkiye ziyareti öncesinde Beyaz Saray'da veya nisan başındaki NATO zirvesi sırasında Brüksel'de ABD başkanıyla biraraya gelip fotoğraf çektirmek istediğini duyurdu. Obama'nın 6-7 Nisan'da Türkiye'de olması bekleniyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız