Yunanistan'da lig maçları seyirsiz oynanacak

Yunanistan'da futbol karşılaşmaları maçlarda yaşanan şiddet olayları önlenene dek seyircisiz oynanacak.

Haberler NTV Haber 06.03.2015 - 10:21

Geçen hafta sonu maçların oynanmaması yönünde karar alan Aleksis Çipras hükümeti bu haftadan itibaren de birinci lig maçlarına seyirci alınmamasını kararlaştırdı.

Yunan hükümeti şiddet olaylarının önlenmesi amacıyla sahalara kameraların yerleştirilmesi, taraftarlara kimlik bilgilerinin yer aldığı elektronik bilet satılması ve taraftar derneklerinin lağvedilmesini öngörüyor.

Futbol kulüplerinin bu yönde adım atmasını iseyen Yunanistan Spor Bakanı Stavros Kontonis, "Önlemler alınana kadar birinci lig karşılaşmaları seyircisiz yapılacak" dedi.

Önceki hafta oynanan Panathinaikos-Olympiakos futbol maçında çıkan olayların ardından Yunan hükümeti şiddete son verecek somut adımlar atmayı kararlaştırmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız