6 ilde okullara kar tatil

Yurt genelinde etkili olan kar yağışı sebebi ile Sivas, Tokat, Çorum, Zonguldak, Aksaray ve Bartın'da okullar tatil.

Haberler 16.01.2012 - 09:42

Kar yağışı eğitimi de aksatıyor. Bazı illerde bugün eğitime ara verildi.

Sivas, Tokat, Çorum, Zonguldak, Aksaray ve Bartın'da ilköğretim ve liseler bugün tatil edildi.

Ordu'nun 14 ilçesinde, Samsun'un; Asarcık, Havza ve Ladik, Giresun'un Çanakçı, Doğankent, Güce, Yağlıdere ve Şebinkarahisar, Konya'nın Akşehir, Ahırlı, Bursa'nın Orhangazi ve Gemlik, Karabük'ün Yenice ile Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde de okullar bugün tatil.

Sakarya'da yoğun kar yağışının etkili olduğu 4 ilçede taşımalı eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Taşımalı eğitim veren 4 ilçedeki okullar dışında eğitime ara verilmediğini belirten Sakarya Valisi Mustafa Büyük, ''Onun dışındakilerde ulaşım sıkıntısı sebebiyle okula gidemeyen öğrencilerimiz var ama kapalı değil, hepsi açık. Yol açma çalışmaları da devam ediyor. Sabah itibariyle 150 civarında köy yolu ulaşıma kapalıydı, köy yollarını açma çalışmaları devam ediyor. Genel olarak okulları tatil etme durumumuz yok. 4 ilçemizde yaklaşık bin öğrencinin eğitim gördüğü okullarda eğitime ara verildi'' dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız