Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavları ne zaman? Güz dönemi ara sınav tarihleri

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF  2023 - 2024  eğitim öğretim dönemi takvimi açıklandı. Takvimde AÖF ara sınav tarihlerine yer verildi. Peki, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavları ne zaman? İşte güz dönemi ara sınav tarihleri...

Haberler 17.10.2023 - 12:17

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin yıl içerisinde gerçekleştireceği sınavların tarihleri paylaşıldı. Fakülte'ye kayıtlı olan öğrenciler belirtilen tarihler arasında AÖF sınavına katılım sağlayacak. AÖF güz dönemi ara sınavları aralık ayında yapılacak.

AÖF SINAV TARİHLERİ

AÖF güz dönemi ara sınavları 9-10 Aralık tarihlerinde düzenlenecek.

Dönem sonu sınavı olarak da bilinen final sınavları ise 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde yapılacak.

AÖF bahar dönemi ara sınavları 20-21 Nisan tarihinde, dönem sonu sınavları ise 25-26 mayıs 2024 tarihlerinde uygulanacak.

"2022-2023 Öğretim Yılı Türkiye ve Yurt Dışı Programlarının Sınav Tarihleri" Anadolu Üniversitesi'nin resmi internet adresi üzerinden paylaşıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız