AÖF sınav sonuçları sorgulama 2023: Açıköğretim Fakültesi (AÖF) final sınavı sonuçları nasıl sorgulanır?

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) final sınavı sonuçları, Anadolu Üniversitesi tarafından erişime açıldı. Açıköğretim öğrencileri, 2022-2023 Bahar Yarıyılı Dönem Sonu Sınav sonuçlarını aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden sorgulayabilecek. İşte AÖF final sınavı sonuçları sorgulama ekranı.

Haberler ntv.com.tr 21.06.2023 - 13:30

2022-2023 AÖF Bahar Yarıyılı Dönem Sonu Sınav sonuçları, Anadolu Üniversitesi'nin yaptığı duyuru sonrasında açıklandı. AÖF final sınavlarına giren öğrenciler, sonuçlarını nasıl görüntüleyeceklerini sorguluyor. İşte AÖF sonuçları sorgulama sayfası.

AÖF SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

AÖF final sınavı sonuçları, Anadolu Mobil ve aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonundan kolayca sorgulanabiliyor.

AÖF SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

AÖF YAZ OKULU SINAVLARI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan 2023 sınav takvimi sonrasında, AÖF yaz okulu sınavları için tarihler belli oldu.

Buna göre; Yaz okulu başlama ve bitiş tarihleri 3 Temmuz 2023-19 Ağustos 2023 olarak açıklandı. Yaz okulu sınavları ise 19 Ağustos'ta yapılacak.

AÖF GEÇME NOTU KAÇ?

Final sınavı olarak da adlandırılan dönem sonu sınavları, dönem sonu ortalamasına yüzde 70 etki ediyor.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde bütünleme veya telafi sınavı yapılmadığı için final sınavları not ortalamasının çoğunluğuna etki ediyor.

AÖF ders geçme notu ise 35 olarak belirlendi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız