KYK yurt kayıtları ne zaman yapılacak? KYK yurt kayıt ücreti ne kadar? (2022 KYK yurt kayıt ekranı)

KYK yurt kayıtları, KYK yurt başvuru sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte merak edilen konular arasında yer almaya başladı. KYK yurt kayıt işlemleriyle ilgili merak edilen tarih, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın sosyal medya adresinden duyuruldu. Peki, KYK yurt kayıtları ne zaman yapılacak? KYK yurt kayıt ücreti ne kadar?

Haberler ntv.com.tr 07.09.2022 - 12:14

KYK yurt kayıtlarının ne zaman yapılacağı ve yurt kayıtları için son tarihin ne zaman olduğu, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın sosyal medya adresinden yayınlanan duyuruyla birlikte belli oldu. Peki, KYK yurt kayıtları ne zaman yapılacak? KYK yurt kayıt ücreti ne kadar?

KYK YURT KAYITLARI NE ZAMAN?

KYK yurt başvuru sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, yurt kayıtları gündeme geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan açıklama sonrasında, 1. faz yerleştirme işlemlerinin tamamlandığı belirtilerek son kayıt tarihi duyuruldu.

Buna göre; KYK yurt kayıtları 7-9 Eylül arasında yapılacak. Soın kayıtlar 9 Eylül tarihinde tamamlanmış olacak.

KYK İLK KAYIT ÜCRETİ NE KADAR?

KYK yurtlarına ilk defa yerleştirilen öğrencilerin ödemesi gereken ücrete ilk kayıt ücreti denir. Bu ücretin içerisinde gün bazında yatak ücreti ve güvence bedeli ücreti bulunmaktadır. Bu ücret öğrencinin yerleştirildiği yurda ve yerleştirme tarihine göre farklılık gösterir.

İlgili banka ATM'lerinde veya Kredi/Yurt e-Ödeme ekranında yer alan tutar otomatik olarak görülmektedir.

KYK YURT KAYITLARI İÇİN TIKLAYIN

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız