ÖSYM Başkanı Özer, Esenboğa e-Sınav Merkezi'ni inceledi

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Özer, Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS) öncesinde Esenboğa Elektronik Sınav (e-Sınav) Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Haberler Anadolu Ajansı 17.10.2017 - 11:47

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS) öncesinde Esenboğa Elektronik Sınav (e-Sınav) Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Özer, aynı anda 5 bin adayın sınava girebildiği dünyanın ilk ve tek sınav merkezi Esenboğa e-Sınav Merkezi'ni ziyaret etti.

Mahmut Özer, soruların seslendirildiği ekran okuyucu kulaklıkla donatılmış engelli aday salonlarını, yüz algılama ve tanımlama ünitesini, özel güvenlik önlemlerini, sınav salonları ile tek kişilik sınav kabinlerini yerinde inceledi.

e-YDS, Ankara, İstanbul ve İzmir e-Sınav merkezlerinde 21 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız