Rektörden sigara için öğrencilere: Bu yıl zor geçecek sizin için

Twitter üzerinden öğrencilere verdiği ilginç cevaplar ve yaptığı uyarılarla dikkat çeken Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, sigara içen iki öğrencinin fotoğrafını "İkinizin kimliğini de tespit ettim. Bu yıl zor geçecek sizin için" notuyla paylaştı.

Haberler ntv.com.tr 08.08.2019 - 10:55 Son Güncelleme : 08.08.2019 - 10:56

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Twitter üzerinden kendisine ulaşan öğrencilere yine Twitter üzerinden yanıt veriyor.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından, Twitter hesabından, 'YKS tercih sonuçları tüm öğrencilerimize hayırlı olsun. Üniversitemizi kazanan gençlerimize hoş geldiniz diyorum. Başarılı ve mutlu bir eğitim hayatı diliyorum' şeklinde paylaşımda bulunan Ünal, eğitim fakültesi önünde sigara içen iki öğrencinin fotoğrafını paylaştı.

Ünal fotoğrafa, İkinizin kimliğini de tespit ettim. Bu yıl zor geçecek sizin için. Hoş geldiniz arkadaşlar" notunu düştü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız