12 bin lira maaşla eleman aranıyor

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü; pilot, uçak kontrol ve bakım makinisti, uçuş teknisyeni ve helikopter makinisti pozisyonları için eleman alınacağını duyurdu.

Haberler Anadolu Ajansı 25.01.2016 - 10:04

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), 8 pilot, 4 uçak kontrol ve bakım makinisti, 6 uçuş teknisyeni ve 5 helikopter makinisti alacak.

Resmi Gazete'de yer alan ilana göre, 11 bin 390,69 lira ile 12 bin 421,76 lira arasında değişen maaşla pilot, 6 bin 815,45 lira ile 8 bin 55,50 lira arasında değişen maaşlarla uçak kontrol ve bakım makinisti, uçuş teknisyeni ve helikopter makinisti alımı için başvurular, SHGM'ye 5 Şubat'a kadar yapılacak.

Değerlendirme sonrasında nihai sonuç ve iş başvurusu kabul edilenlerden istenecek evrakla ilgili hususlar, SHGM'nin internet sitesinden duyurulacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız