AloKasko'da 22 sigorta şirketinin tekliflerine erişim imkanı

İnsan hayatına büyük önem veren AloKasko sigorta hizmetini geniş kapsamda sunmasıyla müşterilerin işlerini oldukça fazla kolaylaştırıyor.

Haberler ntv.com.tr 10.02.2021 - 11:43

AloKasko; başta trafik, kasko, konut,sağlık ve nakliyat sigortası branşlarında olmak üzere müşterilerin ihtiyaç duydukları ürünleri sunarken, aynı zamanda 22 sigorta şirketinin çözüm ve tekliflerini, karşılaştırmalı olarak sağlıyor. www.alokasko.com web sitesi üzerinden kaza anında ve sonrasında ihtiyaç duyulan tüm belge ve bilgilere müşterilerinin kolayca erişebilmelerini sağlıyor.

Alo Kasko kurucu ortaklarından olan Mahmut Başarır özellikle pandemi sürecinde tüm sektörlerin derinden etkilendiğini ve sağlığın hayatımızda ne kadar büyük önem arz ettiğini tüm insanlık olarak gördüğümüzü söyledi.

Başarır, "Bu anlamda tedbirli olarak hayatımızı ve varlıklarımızı sigortalamanın yaşamımız için çok büyük önem arz ettiğinin hepimiz farkındayız. Bu nedenle hayatınızı pamuk ipliğine bağlamayın, tek tuşla hayatınızı sigortalayın, 'AloKasko olarak biz yanınızdayız'" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız