Dolar kuru bugün ne kadar? (12 Kasım dolar - euro fiyatları)

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum. Dolar/TL, haftaya yatay bir seyirle başlamasının ardından 5,44 civarında işlem görüyor. Euro/TL de 6,13 seviyesinde seyrediyor.

Haberler 12.11.2018 - 16:19

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artışlarına devam edeceği beklentisiyle cuma günü yükselen dolar/TL, haftaya cuma günkü kapanışına yakın 5,47 seviyelerinden başladı.

Dolar/TL bugün eylül ayı cari denge rakamlarının açıklanmasının ardından 5,43 seviyesine kadar geriledi. Şu dakikalarda ise 5,44 civarında işlem görüyor. 

Euro/TL ise 6,13 seviyesinde seyrediyor.

Dolar endeksi yüzde 0,2 artışla 97,1 seviyesinde bulunurken, euro/dolar paritesi yüzde 0,3 azalışla 1,13'ün üzerinde dengelendi.

ABD piyasalarının tatil nedeniyle kapalı olacağı bugün yurtiçinde eylül ayı cari açık rakamları açıklandı. Eylül ayında 2 milyar dolar fazla vermesi beklenen cari denge, 1.8 milyar dolar fazla verdi. 12 aylık açık 46.1 milyar dolar düzeyinde gerçekleşti.
 
Uzmanlar, teknik açıdan dolar/TL'de 5,35 seviyesinin destek, 5,55'in ise direnç konumunda bulunduğunu dile getirdi.

VİDEO: ALTIN VE GÜMÜŞ FİYATLARINDA YÖN NE OLACAK?

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız