"Ekonomik işleyişte hiçbir şey eskisi gibi olmayacak"

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, "Ekonomik işleyişte hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.

Haberler NTV Haber 08.02.2017 - 01:07

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, kamuya ait dev şirketlerin Türkiye Varlık Fonu'na devredilmesini değerlendirdi. Canikli, "Türkiye Varlık Fonu'ndan sonra ekonomik işleyişte hiç birşey eskisi gibi olmayacak" dedi.

 Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklamalarda bulunan Canikli, "Türkiye Varlık Fonu, kamu varlıklarının satışı veya özelleştirilmesi projesi değildir." mesajını paylaştı.

Canikli, "Varlık fonu, Türkiye'nin ekonomik kaynaklarıyla birlikte küresel oyuncu olarak dünya arenasına çıkışının ve nihayet ekonomik bağımsızlığımızın, güçlü, iddialı, rasyonel, tutarlı ve dengeli bir sistemle tüm dünyaya ilan edilmesi projesidir” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız