"Euro çökebilir"

ABD'nin Avrupa Birliği Büyükelçisi olacağı iddia edilen Theodore Roosevelt Malloch, "Euro, önümüzdeki 1-1,5 yıl içerisinde çökebilir" dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 26.01.2017 - 19:37 Son Güncelleme : 26.01.2017 - 19:40

Ted Malloch, İngiliz yayın kurumu BBC'ye verdiği röportajında, euro para biriminin ciddi problemleri olduğuna dikkati çekerek, "Bence euro sadece vefat etmekle kalmıyor, avronun gerçek sorunları da bulunuyor. Euro, önümüzdeki 1-1,5yıl içerisinde çökebilir. Ben olsam 2017 yılında euro açığa satardım" diye konuştu.

Büyük şirket birleşmeleri ve satın alma anlaşmalarının bir kaç ay içerisinde tamamlanabildiğini anımsatan Malloch, İngiltere’nin AB’den ayrılma sürecini resmen başlatmasının ardından sadece 90 gün içerisinde ABD'yle bir ticaret anlaşması yapabileceğini söyledi.
Ted Malloch
Malloch,İngiltere'nin ABD’yle ticaret anlaşması görüşmeleri yapmasına AB tarafından izin verilmemesinin "saçma" olduğunu belirtti.

Ted Malloch'un yakın zamanda ABD Başkanı Donald Trump tarafından ABD’nin AB Büyükelçisi olarak atanması bekleniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız