Getir, iki ülkede daha hizmete başladı

Yatırımcıların pandemide hızlı teslimat şirketlerine artan ilgisi ile birlikte yılbaşından bu yana yaklaşık 1 milyar dolar yeni yatırım alan hızlı teslimat şirketi Getir, geçen hafta Berlin'de, dün ise Paris'te hizmet vermeye başladı.

Haberler DHA 22.06.2021 - 17:42

Evlere sipariş uygulaması Getir, Londra ve Amsterdam'ın ardından Avrupa'nın iki önemli şehrinde daha hizmete başladı.

İlk günden itibaren hedeflerinin yurt dışında aynı isimle faaliyet göstermek olduğunu ifade eden Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek, "6 ay gibi kısa sürede 4 önemli Avrupa ülkesinde faaliyete başladık. Çok kısa zamanda Berlinlileri ve Parislileri Getir rahatlığı ile tanıştıracağımıza ve sokakları Getir moru ile renklendireceğimize inanıyoruz” dedi.

Yaklaşık bin 500 ürünü, dakikalar içinde kullanıcılarına teslim eden şirket, Almanya ve Fransa’da da büyümeye devam ederek yeni şehirlere açılmayı hedefliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız