İmzalar Periscope'ta atıldı

Cola Turka, Çamlıca, Saka Su gibi markaların Japon DyDo DRINCO'ya satışı için imzalar atıldı.

Haberler 29.09.2015 - 13:05

İlişkili Haberler

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker imza törenini Periscope'tan canlı yayınladı.

Mail Sonra Oku Yazdır Yıldız Holding, içecek şirketleri Della Gıda, Bahar Su ve İlk Mevsim Meyve Suları'nın yüzde 90 hissesini 335 milyon TL'ye Japon içecek şirketi DyDo DRINCO'ya sattığı hafta sonu açıklandı.

Anlaşmada resmi imzalar bu sabah atıldı. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, imza törenini Periscope'tan canlı yayınladı.

Murat Ülker, Twitter'da da bir fotoğraf paylaşarak "Artık sosyal medya şahitliği var. Biz de imzalarımızı canlı yayında takipçilerimizin huzurunda attık" notunu düştü.
Cola Turka, Çamlıca, Saka Su, Sunny, Maltana, Eskipazar, Flores ve Link markaları anlaşmayla birlikte DyDo DRINCO çatısı altında tüketicilerle buluşmaya devam edecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız