İstanbul'da iki ilçe 36 saat susuz kalacak

Zeytinburnu ile Fatih'in bazı bölgelerinde, bugün ve yarın 36 saat süreyle su kesintisi uygulanacak.

Haberler Anadolu Ajansı 09.11.2015 - 11:37 Son Güncelleme : 11.11.2015 - 05:28

BU İLÇELERDE 10 KASIM'DA ELEKTRİK KESİNTİSİ VAR

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) yapılan açıklamada, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı DLH Marmaray Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçiş Projesi kapsamında, Yenikapı Alt Geçit Yapısı sahasındaki su hattında çalışma yapılacağı bildirildi.

Bu nedenle bugün saat 10.00'dan, yarın saat 22.00'ye kadar 36 saat süreyle Fatih ilçesine bağlı Cankurtaran, Alemdar, Binbirdirek, Küçükayasofya, Şehsuvarbey, Nişanca, Mesihpaşa, Aksaray, Haseki Sultan, Cerrahpaşa, Kocamustafapaşa, Yedikule, Silivrikapı, Sümbülefendi, Mevlanakapı mahalleleri ile Zeytinburnu ilçesinin tamamına su verilemeyeceği ifade edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız