Selden Etkilenen Konutumuz Yok

Toplu Konut İdaresi (toki) Başkan Yardımcısı Ercan Tıraş İstanbul'u vuran selden etkilenen konutlarının bulunmadığını söyledi.

Haberler 26.09.2009 - 11:17

Sel felaketinin en çok etkilediği Ayamama'da İdare'nin inşaatının bulunmadığını kaydeden Tıraş, "İstanbul'da 70 bin inşaatın içinde bir bloğun bodrum katına su geldi. Bizim yaptığımız inşaatlarda sorun yok. Dere yatağında binamız bulunmamakta. İncelemeler sürüyor. Yıkılacak kapsamda evlerimiz yok." dedi.

TOKİ Başkan Yardımcısı Tıraş, Seyrantepe stadı ihalesinin sonucunun açıklanmasının ardından sel felaketiyle ilgili soruları cevapladı. "Sel felaketi nedeniyle Ayamama'da TOKİ'nin inşaatı var mı? Orada yıkılacak binası var mı?" sorusuna Tıraş Ayamama'da TOKİ'nin inşaatının bulunmadığı karşılığını verdi. Selin etkilediği Halkalı'da bina bulunduğunu aktaran Tıraş "70 bin inşaatın içinde bir bloğun bodrum katına su geldi. Bizim yaptığımız inşaatta sorun yok. Dere yatağında binamız bulunmamakta. İncelemeler sürüyor. Yıkılacak kapsamda evlerimiz yok." ifadelerini kullandı. "Dere kenarındaki Menekşe evleri yıkılacak mı?" sorusuna ise Tıraş "Dere yatağı ile dere kenarı farklı. Yıkılacak binamız yok." cevabını verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız