'Sıfırcı hoca' bankaları da düzeltti

Moody's Türkiye'nin ardından 17 Türk bankasının döviz cinsi not görünümünü "pozitif"e çevirdi.

Haberler 07.10.2010 - 17:59

Türkiye'nin kredi notunu görünümünü "pozitif"e çeviren derecelendirme kuruluşu Moody's, bugün de 17 Türk bankasının döviz cinsi kredi notu görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çevirdi.

Moody's, 17 Türk bankanın görünümünün pozitife çevrilmesinin tamamen Türkiye'nin ülke notu görünümündeki değişiklikten kaynaklandığını belirtti.

Görünümü artırılan bankalar şöyle: Akbank, Anadolubank, Asya Katılım Bankası, Bankpozitif Kredi ve Kalkınma Bankası, Denizbank, Eurobank Tekfen, Finansbank, HSBC Bank, T.C. Ziraat Bankasi, Türk Ekonomi Bankası, Türkiye Garanti Bankası, Türkiye Halk Bankası, Türkiye İş Bankası, TSKB, Türkiye Vakıflar Bankası, Yapı ve Kredi Bankası ve Eximbank.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız