TCMB Başkanı Kavcıoğlu, bankacılarla görüştü

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, banka yöneticileri ile toplantı yaptı. Swap görüşmelerinde iki merkez bankasıyla çok iyi noktaya geldiklerini söyleyen Kavcıoğlu, zorunlu karşılık düzenlemelerinde değişiklik yapılabileceğini belirtti.

Haberler ntv.com.tr 23.06.2021 - 09:37

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Bankalar Birliği yönetimindeki bankaların genel müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi.

Kavcıoğlu, Türk Lirası'nın değerinin korunması için gereken politika adımlarının atılacağını belirtti. TCMB Başkanı Kavcıoğlu, bu çerçevede bankalarla işbirliği içinde çalışacaklarını söyledi. Swap anlaşması yapılması için dört ülkeyle görüşmelerin sürdüğünü söylediğini bildirdi.

Bu toplantı, Kavcıoğlu'nun göreve geldiği mart ayından bu yana bankacılarla yapılan ikinci toplantı oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız