“Türkiye İçin Kentsel Dönüşüm Şart”

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, ''kentsel dönüşüm işi Türkiye'nin en büyük ihtiyacıdır'' dedi.

Haberler 07.09.2009 - 16:09

Bayraktar, Kars’ta yaptığı açıklamada, tarihi ve doğal dokuyu bozan, insanların çağdaş yaşamdan yoksun olduğu yerleşim birimlerini değiştirmenin kendilerinin öncelikli görevleri arasında bulunduğunu söyledi.

Devlet olarak, 150 noktada kentsel dönüşüm çalışması yaptıklarını belirten Bayraktar, şunları kaydetti:

''İnsanlara çağdaş dünyanın, modern dünyanın hak ettiği yaşam birimlerinde olan sosyal donatılarla bezenmiş yerleşim birimleri oluşturuyoruz. Kentsel dönüşüm işi Türkiye'nin en büyük ihtiyacıdır. Kentsel dönüşümü mutlaka bu dönemde kısa sürede hayata geçirip, şehir olma güzelliğine kavuşturacağız. Kars'ta kentsel dönüşüm için gerekli protokolleri yaptık. Başbakanlıktan gerekli onayı aldık. Şu anda hak sahipliği tespitleri, haritaların çıkarılması noktasında çalışmalarımız var.'' -

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız