''Türkiye yine cazibe merkezi olacak''

Başbakan Yardımcısı Şimşek, ''Terör eylemlerine yönelik kaygıları anlıyoruz ama Türkiye'nin temelleri sağlam, yatırımcılar için yine cazibe merkezi olacağına inanıyorum'' dedi.

Haberler ntvpara.com 18.02.2016 - 17:28 Son Güncelleme : 18.02.2016 - 17:30

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, İstanbul'da Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Sir Suma Chakrabarti ile ortak basın toplantısında yaptığı açıklamalarda terör eylemleri hakkında da konuştu.

Şimşek “Terör eylemlerine yönelik kaygıları anlıyoruz ama Türkiye'nin temelleri sağlam, yatırımcılar için yine cazibe merkezi olacağına inanıyorum” dedi.

Mehmet Şimşek, Türkiye olarak EBRD ile beraber Orta Asya'ya destek vermeye hazır olduklarını belirterek, bölgeye olan yatırımların artabileceğini belirtti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız