Türkiye'nin "En değerli banka markası" Ziraat Bankası oldu (Brand Finance araştırması)

Türkiye'nin en değerli markaları açıklandı. Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın 2019 ve 2020 yıllarındaki marka değerleri ve değişim oranlarının değerlendirilmesiyle yapılan sıralamada "En değerli banka markası" ve "Türkiye'nin en değerli 2. markası" Ziraat Bankası oldu. Ziraat Bankası, twitter hesabından yaptığı açıklamayla duyurduğu Brand Finance araştırmasını en değerli marka seçilen THY'ye atıfta bulunarak "Tek rakibimiz THY" ifadesiyle değerlendirdi. Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak da Ziraat Bankası'nın başarısını "Harikasınız! Yıllardır ülke ekonomimize sağladığınız katkının yanında bu tür başarılarınızı da sevinçle takip ediyoruz." mesajıyla kutladı.

Haberler 09.06.2020 - 22:58

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance, Türkiye'nin en değerli markalarını açıkladı. Brand Finance'ın 2019-2020 yıllarındaki marka değerlendirmesinde Ziraat Bankası, Türkiye'nin "En değerli banka markası" ve "En değerli ikinci markası" oldu.

ZİRAAT BANKASI: TEK RAKİBİMİZ TÜRK HAVA YOLLARI

Ziraat Bankası, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "En değerli marka seçilen" Türk Hava Yolları'na atıfta bulunarak "Tek rakibimiz THY" mesajını paylaştı.

Ziraat Bankası, mesajında "Brand Finance araştırmasında "Türkiye'nin en değerli markası" seçilen Türk Hava Yolları'nı tebrik ediyor, "Türkiye'nin en değerli banka markası" ve "En değerli ikinci markası" olarak sıkı takibimizi sürdürüyoruz" ifadelerine de yer verdi.

BAKAN ALBAYRAK: HARİKASINIZ

Bu paylaşıma Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan "Harikasınız" yorumu geldi. Bakan Albayrak, sosyal medya hesabından "Harikasınız! Yıllardır ülke ekonomimize sağladığınız katkının yanında bu tür başarılarınızı da sevinçle takip ediyoruz. İnşallah bu tatlı rekabetinizin devamında sizleri dünyanın en değerlileri listesinde de zirvelerde görürüz." mesajını paylaştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız