Günlük burç yorumları (7 Mart 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 7 Mart 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları… (gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler ntv.com.tr 07.03.2024 - 00:00

  • 1
    Bugün duygularımızı açığa çıkarmak kolay olmayabilir. Etrafımızda bize baskı uygulamaya çalışan otorite figürleri ile çatışma halinde olabiliriz. Duygularımızın hapsolmasına neden olan ilişkiler bugün sonlanabilir.
  • 2

    KOÇ

    Sevgili Koç, bugün sosyal çevrenizdeki insanlar ile iletişime geçerden derinlerdeki düşüncelerinizi, fikirlerinizi açığa çıkarmakta güçlük çekebilirsiniz. 

  • 3

    BOĞA

    Sevgili Boğa, kariyer hayatınızdaki otorite kimse onunla çatışmaya hazırlıklı olun. Duygularınızı derinlere gömüp, başarıya odaklanabilirsiniz. Kendinize hâkim olmanız gereken bir gün.

  • 4

    İKİZLER

    Sevgili İkizler, inançların insan hayatındaki etkileri konusunda derin araştırmalara girip, bilincinizi, inandığınız değerleri dönüştürme enerjiniz yüksek. İçinize attığınız duyguları dışarı çıkarmak, ifade etmek, anlatmaya çalışmak sizi zorlayabilir.

  • 5

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeç, bugün kendinizi oldukça gergin hissedebilirsiniz. Duygularınızı içinizde yaşamayı tercih edebilirsiniz. Ameliyatlar, sağlık konuları gündeminizde olabilir.

  • 6

    ASLAN

    Sevgili Aslan,  bugün partnerinizi anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Sizin açık açık konuşmak ve iletişim kurmak yerine kendini kapatabilir.

  • 7

    BAŞAK

    Sevgili Başak, bugün baş bölgesinde ağrı atakları yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda yoğun bir gün sizi bekliyor. İşlerinizi düzene koymanız gerekebilir, sorumluluklarınız artmaya başlıyor. 

  • 8

    TERAZİ

    Sevgili Terazi, bugün partnerinizin sizi kıskanması, kısıtlamaya çalışması gibi sorunlar meydana gelebilir. Son zamanlarda çalışma temponuzun yoğunluğu sebebiyle sizi görmeyen partneriniz isyan edebilir. 

  • 9

    AKREP

    Sevgili Akrep, bugün aileniz içinde isyankâr tutumlar görülebilir. Ev yaşamınız içinde bireylerin birbiriyle olan çekişmeli hali sizi de bir kaosun içine sürükleyebilir. Belki uzaklaşıp işiniz ile ilgilenmek sizi iyi hissettirebilir.

  • 10

    YAY

    Sevgili Yay, yakın çevreniz, komşularınız, akrabalarınız ile duygusal krizler yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz, sevdiğiniz insanlar ile olan iletişim sorunları günlük hayatınızı karmaşık bir hale sokabilir. Evde beslediğiniz canlılar ile ilgili sağlıkları ile ilgili beklenmedik sorunlar oluşabilir, bugün ve yarın bu etki devam edecek.

  • 11

    OĞLAK

    Sevgili Oğlak, bugün finansal açıdan sizi sıkıntıya sokacak gelişmeler yaşanabilir. Maddi değerleri yaratma konusunda bazı krizleri çözmeniz gerekecek. Finansal konularda yaptığınız satışlardan gelir elde etmek ve ödeme alma konusunda engellemeler ile karşılaşabilirsiniz.

  • 12

    KOVA

    Sevgili Kova, bugün tüm duygularınızı içinize gömmek isteyeceksiniz. Ancak ailenizle aranızda yaşanacak gerilimli tartışmalar çok yıkıcı bir tavra bürünmenize sebep olabilir. Sürekli olarak kendinizi savunma ihtiyacı içinde hissedebilirsiniz. Bu durum zaman zaman duygusal patlamalara neden olabilir. Yine de içinde bulunduğunuz durumun geçici olduğunu bilin.

  • 13

    BALIK

    Sevgili Balık, bugün iç dünyanıza dönüp deneyimlediğiniz her şeyin derinlerde nereye temas ettiğine, duygularınızı nasıl dönüştürdüğüne şahit olacaksınız. Bazen sevdiğiniz insanlar, nesneler ile bağ kesmek gerekebilir bugün belki de bu bağı keseceksiniz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız