2016’nın “İnsanlık ölmedi” dedirten 11 haberi

Geride bırakmaya hazırlandığımız 2016 yılının her insanda farklı izler bırakacağı tartışmasız bir gerçek. Ancak 2016 yılında okuduğumuz bazı haberler, geleceğe umutla bakmamızı sağladığı gibi bizlere “İnsanlık henüz ölmemiş” dedirtmeyi de başardı. İşte 2016’dan sıcacık haberler...

Haberler ntv.com.tr 27.12.2016 - 14:18 Son Güncelleme : 27.12.2016 - 14:29

  • 1

    1000'DEN FAZLA KEDİYLE YAŞIYOR

    1992 yılından bu yana evinde kedilerle yaşayan Lynea Lattanzi, kurtardığı 1000’den fazla kediyle yuvasını paylaşıyor.

    Bu iyiliği desteksiz kalmayan Lattanzi, sevimli dostları için artık sponsorlardan, veterinerlerden ve kediseverlerden destek alıyor.

  • 2

    KANSER HASTALARINA ÜCRETSİZ TEMİZLİK

    Bir temizlik şirketinin sahibi olan Debbie Sardone, müşterilerinden birinin kanser olduğu için artık para biriktirmesi gerektiğini, bu yüzden hizmet alamayacağını söylediğinde bir iyilik yapmaya karar verdi.

    Sardone, 2006 yılından günümüze kadar 19 bin kanser hastası kadının evini ücretsiz temizledi. Bu normal şartlar altında yaklaşık 5.5 milyon dolarlık bir hizmet bedeline karşılık geliyor.

  • 3

    "O BENDEN DAHA GÜÇLÜ"

    Çok ender rastlanan bir erken yaşlanma hastalığına yakalanan 12 yaşındaki Lindsay’in vücudu normale göre 10 kat daha hızlı yaşlanıyor.

    Talihsiz kıza bir jest yapmak isteyen halterci David Douglas, bu hastalıktan muzdarip çocuklar yararına düzenen Lindsay’in bir günlüğüne abisi oldu.

  • 4

    İKİSİNİN DE HAYATI DEĞİŞTİ

    2015 yılının Nisan ayında sokakta bulduğu bir köpeği evine götüren Valia Orfanidou, Petra isimli köpeğin hayatını değiştirdi. 

    Sağlık problemleri yaşayan ve insanlara güven konusunda endişeleri olan Petra, birkaç ayda tamamen sağlığına kavuşurken Valia da sadık bir dosta sahip oldu.

  • 5

    İYİLİK YAP, İYİLİK BUL...

    Her zaman en sevdiği kafede sabah kahvaltısını yapan Joe Wilson, sokaklarda dergi satan bir evsiz olan Daniel’e soğuk havalarda bir bardak kahve ısmarlamayı alışkanlık haline getirmişti.

    Yine bir gün kahvaltısını ödemek için garsonla konuşan Joe, aldığı cevap karşısında duygu dolu anlar yaşadı.

    Evsiz Daniel, kazı kazandan çıkan 20 poundluk ikramiye ile soğuk günlerde kendisini unutmayan dostunun kahvaltı hesabını ödemişti bile...

  • 6

    EVCİL FİL MOYO

    Nehirde boğulmak üzereyken bulunan 14 aylık yetim fil yavrusu Moyo’nun hayatı, Roxy Danckwerts’in sığınağına getirilmesiyle değişti.

    Evcil bir köpekten farksız olan Moyo, yeni evinde ilgi ve sevginin odağı olurken çevresine neşe kaynağı oldu.

  • 7

    MESSİ HAYALİ GERÇEK OLDU

    5 yaşındaki Afgan çocuğu Murtaza Ahmadi, poşetten yapılmış Messi formasıyla verdiği pozla sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

    Hızla yayılan bu fotoğraf Murtaza’nın hayal bile edemeyeceği bir gün yaşamasına neden oldu.

    Önce minik çocuğa formasını gönderen Messi, Barcelona’nın Al Ahli oynadığı hazırlık maçında sahaya Murtaza ile çıktı.

  • 8

    KIZAKLI KURTARMA OPERASYONU

    Bostonlı itfaiyeci Sean Coyle, 13 yaşında bir Husky’yi buz tutmuş sulardan kurtardı.

    Coyle’un bir kızak yardımıyla operasyonu sonrası Sylvie isimli köpek sahibiyle tekrar buluştu.

  • 9

    HERKES İZLERKEN O YARDIM ETTİ

    Kanadalı öğrenci Godfrey Coutto’nun otobüs yolculuğu sırasında hemen yanında oturan Robert isimli yolcu, aniden panik atak krizi geçirdi.

    Coutto ilk başta korksa da durumun farkına varır varmaz kriz geçiren adamın elini tuttu.

    Sağır ve beyin felci olan Robert’ın krizi sırasında tüm otobüs  seyirci kalırken, Coutto’nun bu davranışı takdir topladı.

  • 10

    SIKI DOSTLAR

    Babasının evine doğru motoruyla yol alan Brandon, yol kenarında bir kamyon sürücüsünün, terrier cinsi köpeği dövdüğünü gördü.

    Talihsiz köpeği kurtaran Brandon, onu ceketiyle de sardı.

    Brandon ve Bay Davidson ismini verdiği köpeği o günden bu yana sıkı dostluklarıyla tanınıyor.

  • 11

    İŞSİZ KALDI AMA ÇOCUKLARI BIRAKMADI

    Ciddi bir hastalığı atlatarak hayatta kalan hemşire Cori Salchert, buna rağmen mesleğine veda ederek tazminatını almak zorunda kalmıştı.

    Bu cesur kadın, işsiz kaldıktan sonra tedavisi olmayan hastalıklara sahip ve ailesi hayatta olmayan çocuklara evini açtı ve onların sağlığıyla ilgilenmeye başladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız