Tayland'daki Kedi Cafe karantina sonrası tekrar açıldı

Bangkok’ta corona virüs önlemleri nedeniyle kepenk kapatan birçok restoranı ihtiyatlı bir şekilde yeniden açılıyor. Şehrin sevilen kafelerinden biri olan turistlerin gözdesi Caturday Cafe'nin de kedi çalışanları işe geri döndü.

Haberler ntv.com.tr, Reuters 10.05.2020 - 10:05

  • 1

    Güneydoğu Asya ülkelerinden Tayland'da 3 Nisan’dan bu yana uygulanan sokağa çıkma yasağı ülkede corona virüs vakalarının azalmasıyla birlikte kademeli olarak kaldırılmaya başlandı.

    Ülkenin başkenti Bangkok’ta corona virüs nedeniyle kepenk kapatan birçok restoran da yavaş yavaş açılıyor. Şehirde turistlerin ve kediseverlerin favori mekanı haline gelen Caturday Café isimli kedi kafe de 1 ay sonra kapılarını açtı.

  • 2

    Kedilerle dolu olan bu café de müşteriler bir şeyler yiyip içerken bir yandan da kedileri sevebiliyor.

    Tayland'daki diğer işletmeler gibi, kedi kafede de corona virüsün yayılmasını engellemeye yönelik yeni kurallar var. Kafenin ‘yeni normal’ine göre müşteriler mekana girmeden önce ateşlerini ölçütürüyor ve ellerini yıkıyor. Kafe içinde maskesiz oturmak da yasak.

  • 3

    Ayrıca, kafenin içinde yaşayan kediler için de kuru banyolar hazırlanıyor. Her güze düzenli olarak tüyleri taranan kedilerin gözleri de temizleniyor.

  • 4

    Tayland’da cuma günü sekiz yeni corona virüs vakası rapor edildi. Toplam vaka sayısı ise 3 bin 9 olarak açıklandı. Ülkede corona virüs nedeniyle 56 kişi yaşamını yitirdi.

  • 5
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız