AÖF sınav giriş yerleri açıklandı (2023 AÖF 1. dönem sınav giriş belgesi sorgulama)

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) 1. dönem sınavları için geri sayım başladı. 9-10 Aralık tarihlerinde yüz yüze yapılacak olan AÖF sınavları öncesinde, sınava girecek olan binlerce öğrenci, Anadolu Üniversite tarafından sınav giriş belgelerinin duyurulmasını bekliyordu. AÖF sınav giriş yerleri 1 Aralık 2023 tarihinde açıklandı. 2023 AÖF 1. dönem sınav giriş belgeleri aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden görüntülenebilecek. 

Haberler ntv.com.tr 01.12.2023 - 17:56

  • 1
    2023 AÖF 1. dönem sınav giriş yerleri sınav tarihine kısa bir süre kala gündeme gelmişti. Anadolu Üniversitesi resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruyla sınav yerlerinin açıklandığı bilgisini verdi.
  • 2

    AÖF SINAV GİRİŞ BELGELERİNE YÖNELİK AÇIKLAMA

    Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) yayımladığı duyuruda; "Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2023-2024 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavı giriş belgeleri yayımlandı! Belgenize aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden erişebilirsiniz. " ifadelerini kullandı.

    SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA

  • 3

    AÖF GÜZ DÖNEMİ SINAVLARI NE ZAMAN?

    Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi sınav takvimine göre vize sınavları 9-10 Aralık tarihleri arasında uygulanacak.


  • 4

    BAHAR DÖNEMİ SINAVI NE ZAMAN?

    Bahar Dönemi AÖF ara sınavları 20-21 Nisan 2024 tarihinde yapılacak. Dönem sonu sınavı ise 25-26 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız