Dünyanın en genç zengini

İngiltere'nin en zengin üçüncü kişisi, büyük toprak sahibi aristokrat Westminster Dükü Gerald Cavendish Grosvenor öldüğünde geriye 11 milyar 700 milyon dolarlık bir servet bıraktı. Ölümünün ardından Birleşik Krallık'taki Westminster'ın 7. dükü olan Hugh Richard Louis Grosvenor, babasından kalan mirasla birlikte dünyanın en zengin genci oldu.

Haberler ntv.com.tr 12.08.2016 - 11:08

  • 1
    İngiltere'nin en zengin üçüncü kişisi ve Kraliyet ailesinin yakın dostu 6. Westminster Dükü Gerald Cavendish Grosvenor'ın 64 yaşında ani ölümünün ardından Westminster'ın yeni dükü 25 yaşındaki genç Hugh Richard Louis Grosvenor oldu.
  • 2
    Dük ünvanını 1979’da babasının ölümüyle edinen ve sonrasında aile işlerinin başına geçen Gerald Cavendish Grosvenor, Independent gazetesine verdiği bir röportajında, “Tercih şansım olaydı eğer, böyle varlıklı bir hayatı asla seçmezdim, fakat yine de bu hayatı terk etmeyi asla düşünmedim” açıklamasında bulunmuştu.
  • 3

    25 yaşındaki yeni Dük Hugh Grosvenor şimdi konut fiyatlarının astronomik düzeyde olduğu Belgravia ve Mayfair bölgeleri de dahil "Londra'nın yarısı"nın sahibi.

  • 4
    Yeni dük Grosvenor, büyük bir mirasın sorumluluğunu üstlenirken ailenin diğer fertleri de mirastan yararlanmaya devam edecek. Grosvenor emlak şirketinin internet sitesinde yapılan açıklamada, ailenin geleceği için şirketin Grosvenor'larda kalmaya devam edeceği belirtildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız