TBMM açılış tarihi için erteleme kararı: Meclis ne zaman açılacak? EYT görüşmelerinde yeni tarih merak ediliyor

TBMM açıldı mı, Meclis ne zaman açılacak? Özellikle EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) yasasını bekleyenler, bu soruya yanıt arıyor. Yasalaşma sürecinin şubat ayında tamamlanması bekleniyordu ancak Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıcı sonuçlar doğuran 7.7, 7.6 şiddetindeki depremler ardından TBMM görüşmelerine ara verildi. İşte Meclis'in açılışı için açıklanan tarih...

Haberler 21.02.2023 - 08:55

  • 1
    AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketleri nedeniyle ara verilen Meclis'in açılış tarihini 21 Şubat olarak duyurmuştu.
  • 2
    Elitaş depremler nedeniyle Meclis çalışmalarına verilen aranın 28 Şubat'a kadar uzatıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.
  • 3

    SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

    Elitaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

    "Milletvekillerimizin büyük bir çoğunluğunun deprem bölgesinde olması sebebiyle siyasi partilerimizin mutabakatı ile TBMM çalışmalarına 28 Şubat 2023 tarihine kadar ara verilmesi kararlaştırılmıştır. Geçmiş olsun Türkiyem."
  • 4

    GÖZLER EYT TEKLİFİNDE

    EYT teklifinin, deprem felaketi nedeniyle verilen aranın ardından yeniden uzatılan 28 Şubat saat 15.00’te açılacak Genel Kurul’un “ilk gündem maddelerinden biri” olması bekleniyor.
  • 5
    Genel Kurul’daki görüşmelerden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasına sunulması planlanan düzenlemenin, Resmi Gazete’de yayımlanarak yasalaşması bekleniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız