Yalı Çapkını’na damga vuran Suna ve Abidin sahneleri

Star TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını, cuma akşamları izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı dizide; Seyran ve Ferit kadar Abidin ile Suna arasındaki etkileşim de dikkat çekiyor. İşte 'Yalı Çapkını'nın aşk kokan beş sahnesi…

Haberler ntv.com.tr 17.01.2023 - 17:38 Son Güncelleme : 17.01.2023 - 17:43

  • 1

    1-BİRLİKTE KAHVALTI HAZIRLADILAR

    Yalı Çapkını 9. bölümde; Suna’yı istemediği bir evlilik yapmaktan kurtarmak için uğraşan Ferit ve Seyran, onu kaçırıp Pelin’e götürdüğünde Abidin de gece Pelin ve Suna ile kaldı.
  • 2
    Sabah birlikte kahvaltı hazırlayan Abidin ve Suna arasındaki elektriği fark eden Pelin, Abidin’e Suna’yı beğenip beğenmediğini sormuştu.
  • 3

    2-SUNA VE ABİDİN DONDURMACIDA

    Dizinin 11. bölümünde; Abidin ile eve dönen Suna, onun dondurma yeme teklifini kabul etti. Gittikleri yeri çok beğenen Suna, Ferit ve Seyran’dan bahsederken Abidin, “Aşk zaten imkansızı mümkün kılmak demek değil mi?” dedi. Bunun üzerine Suna hiç aşık olmadığını belirtirken, Abidin de ona katıldı.
  • 4

    3-“KIRMIZI DİLEK İPİ OLSAYDI KEŞKE”

    Yalı Çapkını 15. bölümde; halasıyla birlikte yalıya giden Suna, içeri girerken Abidin, onun kolundan tuttu. “Siz karışmayın isterseniz, biri bir şey söyler üzülürsünüz” dedi.

  • 5
    O sırada Suna’nın bilekliği kopunca üzülen Abidin, “Kırmızı dilek ipi olsaydı keşke, çünkü o kendiliğinden kopunca tuttuğunuz dilek kabul oluyor” dedi. Sonrasında Suna’ya eşlik eden Abidin, İfakat’ın teşekkürüyle oradan ayrıldı.
  • 6

    4-SUNA’DAN ABİDİN’E ANLAMLI HEDİYE

    Yalı Çapkını 16. bölümde; yeni yıl yemeği sonrası yalıya dönen Suna, Abidin’e yılbaşı hediyesi aldı. Herkesten gizli ona kırmızı bir bileklik hediye eden Suna, “İnşallah bu yıl tüm dilekleriniz kabul olur” dedi. Ertesi sabah bilekliği takan Abidin; Seyran, Ferit ve Suna’yı dergi çekimi için götürdü. Bilekliği fark eden Ferit, Abidin’e takıldı. Bunun üzerine Suna da çok yakıştığını söyledi.
  • 7

    5-SUNA’DAN ABİDİN HAMLESİ

    Dizinin son bölümünde ise Defne’nin yalıya gelişine sinirlenen Orhan, Abidin’in onlarla gitmediğini görünce ona “Patronun kim senin? Maaşını kim veriyor?” diye bağırdı. Bu duruma üzülen Suna, orada olduklarını belirtmek için öksürdü. Seyran da sonrasında Abidin’e takılmamasını söylerken, Suna mimikleriyle ona destek oldu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız