Foo Fighters'ın bateristi Taylor Hawkins'in otopsi raporu: Kalbi iki kat büyük

Önceki gün hayatını kaybeden rock grubu Foo Fighters'ın davulcusu Taylor Hawkins'in otopsi raporu açıklandı. Hawkins'in kalbinin yetişkin diğer erkeklere göre iki kat daha büyük olduğu ortaya çıktı. 

Haberler 29.03.2022 - 11:24

  • 1
    Önceki gün, rock grubu Foo Fighters'ın davulcusu Taylor Hawkins'in 50 yaşında hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Hawkins, Hawkins’in ilk otopsi raporunda dikkat çeken ayrıntılar ortaya çıktı.
  • 2

    Vücudunda antidepresanlar da dahil 10 farklı uyuşturucu madde kalıntılarına rastlanan Hawkins'in kalbinin yaşıtı birine göre iki kat daha ağır olması da kayıtlara girdi. Hawkins, öldüğünde kalbi 600 gram ölçüldü. Bu, kalbinin yetişkin diğer erkeklere göre iki kat daha büyük olduğu anlamına geliyor. 

    Bir zamanlar Kurt Cobain ile birlikte Nirvana grubunda da çalan Hawkins, 1997'de bagetleri William Goldsmith'ten devralarak Foo Fighters'a katılmış; grubun 28 senelik varlığının 25 yılında davulları çalmıştı.

  • 3
    Ünlü müzisyenin ölüm nedeni resmi olarak açıklanmazken, rapor, bateristin bir uyuşturucu kokteyli içtikten sonra "kardiyovasküler çöküş" yaşadığını gösteriyor. Ayrıca polisin Taylor Hawkins'in oteldeki odasında uyuşturucu maddeler bulduğu belirtildi. Olay günü bateristin sağlığıyla ilgili ilk problemler, Bogota'daki performansından sonra göğüs ağrılarıyla ortaya çıkmıştı.
  • 4

    "MÜZİK DOLU RUHU VE GÜLÜŞÜ HEPİMİZLE YAŞAYACAK"

    Grubuyla birlikte Güney Amerika turnesindeyken cansız bedeni kaldığı otel odasında bulunan Hawkins için, grubun resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Foo Fighters ailesi, değerli Taylor Hawkins'imizi trajik ve erken şekilde kaybetmenin büyük hüznünü yaşıyor" denilmişti. 

    Foo Fighters üyeleri, "Onun müzik dolu ruhu ve bulaşıcı gülüşü ömür boyu hepimizle yaşayacak" ifadelerini kullanmış, Hawkins'in ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilemişti. 

  • 5

    25 YILDIR GRUPTA ÇALDI

    Bir zamanlar Kurt Cobain ile birlikte Nirvana grubunda da çalan Hawkins, 1997'de bayrağı William Goldsmith'ten devralarak Foo Fighters'a katılmıştı. Grubun 28 yıllık tarihinin 25 yılında Hawkins de vardı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız