Adriana Lima oğlunun fotoğrafını ilk kez paylaştı

Geçtiğimiz ağustos ayında üçüncü kez anne olan top model Adriana Lima, oğlu Cyan'ın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Brezilya'nın Hırvatistan'a elenmesine üzülen model, Instagram sayfasından duygularını dile getirdi.

Haberler ntv.com.tr 10.12.2022 - 19:53 Son Güncelleme : 10.12.2022 - 19:55

  • 1
    Yapımcı Andre Lemmers ile bir yıldır aşk yaşayan Adriana Lima, geçtiğimiz şubat ayında bebek müjdesini sosyal medya hesabından duyurdu.
  • 2
    Hamilelik heyecanı yaşadığı dönemde Alexander Wang'ın defilesinde podyuma çıkan Adriana Lima'nın büyüyen karnına rağmen karın kaslarının belirgin olması sosyal medyada gündem oldu.
  • 3
    29 Ağustos tarihinde üçüncü kez doğum yapan ve yeniden annelik heyecanı yaşayan 41 yaşındaki model, minik oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi.
  • 4

    "ANNEN YÜZÜNDEKİ MUTLULUĞU GÖRÜYOR"

    FIFA Dünya Kupası etkinlikleri kapsamında sevgilisi Andre Lemmers ile birlikte Katar'da bulunan Lima, "Oğlum, annen gülüşünde ilk futbol turnuvanı baban ile geçirmekten duyduğun mutluluğu görüyor. Yakında kız kardeşlerin ve ben sana tekrar katılacağız. Böylece her zaman olduğumuz gibi büyük ve mutlu bir aile olabiliriz! Sizi seviyoruz. Bu vesileyle Infantino ailesine bizi FIFA World Cup ailesinin bir parçası yaptıkları için teşekkür etmek istiyorum, bu anılar sonsuza dek kalbimizde olacak. Not: Babasının çıkarmayı unuttuğu fiyat etiketine aldırmayın" ifadelerini kullandı.

  • 5
    Brezilya'nın Hırvasitan'a elenmesine üzülen 41 yaşındaki Adriana Lima, Instagram sayfasından kırık kalp fotoğrafı yayınladı.
  • 6

    "DÜNYAMIZA HOŞ GELDİN"

    Öte yandan üçüncü kez anne olduğunu bebeğinin tek gözünün göründüğü kareyi yayınlayarak duyuran Lima, paylaşımında "Dünyamıza hoş geldin" mesajına yer vermişti. Bebeğinin adı konusunda açıklama yapan ünlü model, Cyan isminin; görünen ışık spektrumunda yeşil ile mavi arasında bir renk olduğunu yazmıştı. Cyan'ın aynı zamanda Maldivler ve Bora Bora adalarındaki denizin rengi olduğunu belirtip, sonra da "Cyan şimdi bizim en sevdiğimiz renk. Oğlumuzun gözlerinin rengi" ifadelerini kullanmıştı.

    Ayrıca Adriana Lima ile Andre Lemmers'ın oğullarına koydukları bu isim, camgöbeği rengi anlamına da geliyor.

  • 7

    İKİ KIZI VAR

    Victoria's Secret podyumuna en uzun süre çıkan modellerden biri olarak tarihe geçen Adriana Lima'nın, 2009'da basketbolcu Marko Jaric ile yaptığı evlilikten iki tane kızı oldu. Ancak çiftin evlilikleri çok uzun sürmedi. O dönemlerde Jaric'in Lima'yı aldatması üzerine çift, yollarını ayırmıştı. Ünlü modelin, Jaric ile evliliğinden 12 yaşında Valentina ve 9 yaşında Sienna adında iki kızı bulunuyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız