Hazal Kaya'dan Bergüzar Korel'e Mükremin Gezgin tepkisi

Aylardır hamile olduğunu söyleyen Mükremin Gezgin isimli TikTok fenomeni trans birey, bir hastanede kucağında bebekle fotoğraf yayınlayıp doğum yaptığını iddia etti. Olayın ardından soruşturma başlatılırken oyuncu Bergüzar Korel'in Gezgin'i eleştirmesi sonrası Hazal Kaya'dan meslektaşına tepki geldi. 

Haberler 09.06.2022 - 17:09

  • 1
    Aylardır hamile olduğunu iddia eden Mükremin Gezgin isimli TikTok fenomeni trans birey, bir hastanede kucağında bebek ve hastane personeliyle fotoğraf yayınlayarak doğum yaptığını öne sürdü.
  • 2
    Olayın ardından fenomen Gezgin'in hesapları askıya alındı, kendisi ve hastane personeli hakkında soruşturma başlatıldı.
  • 3
    Sosyal medyada ise 'TikTok kapatılsın' kampanyası yapıldı.
  • 4
    Oyuncu Bergüzar Korel de Gezgin'e tepki gösterenler arasındaydı. Korel, "İlk düşündüğüm şu el kadar bebek oldu... Belli ki yenidoğan, biz kendi yavrumuzu öpmeye kıyamazken nasıl böyle espri malzemesi olmasına müsaade ediliyor! Buna gülen, sayfasında paylaşan hesaplara da yazıklar olsun. Hepiniz beğeni ve takipçi delisi olmuşsunuz. Yettiniz artık gerçekten ya!" dedi.
  • 5
    Hazal Kaya'dan ise meslektaşına tepki geldi. Kaya, Korel'e şu sözlerle seslendi: "Asla anlayamıyorum bu tepkileri. Mükremin sadece 23 yaşında, zekice bulursun, bulmazsın, gülersin, gülmezsin. Bir LGBT birey olarak ona gülen 1,5 milyon insana bir erkeğin doğumunu bekletti. Böyle tahammülsüz bir yerde ona gülen insanları eğlendirmeyi başardı. Ne oldu bu kadar mevzu yaratacak? Ben bir şey mi kaçırdım? İsim verip hedef göstererek elinize ne geçiyor? Mükremin'in başına bir şey gelmesi halinde bu sorumluluğu almaya hazır mısınız?"
  • 6
    Açıklamasıyla gündem olan Kaya, kısa süre sonra paylaşımını kaldırdı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız