Johnny Depp'in açtığı karalama davası üzerine Amber Heard: Johnny'ye hep sevgi besledim

Johnny Depp’in kendisine açtığı 50 milyon dolarlık karalama davası üzerine mahkemede ifade vermeye hazırlanan Amber Heard, sosyal medya hesabından yıllardır birbiriyle davalık olmalarına rağmen Depp’e karşı 'her zaman sevgi beslediğini' dile getirdi.

Haberler ntv.com.tr 11.04.2022 - 13:56 Son Güncelleme : 11.04.2022 - 14:28

  • 1

    Johnny Depp ve Amber Heardin arasındaki hukuk mücadelesi kaldığı yerden devam ediyor. Depp, evlilikleri süresince kendisine hem fiziksel hem mental anlamda şiddet uyguladığını iddia eden Heard'e dava açmıştı.

  • 2

    58 yaşındaki aktörün, Heard’e açtığı 50 milyon dolar değerindeki karalama davası üzerine, oyuncu sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.

  • 3

    "YÜZLEŞECEĞİM"

    “Eski eşim Johnny Depp ile yüzleşmek için Virginia’daki mahkemeye katılacağım. Yaşadığım şiddet ve aile içi istismar deneyimlerini dile getirdiğim için Johnny beni dava ediyor. Konuşmamda asla onu işaret etmedim, gücü elinde tutan erkekler hakkında açıkça konuşan kadınların ödediği bedel üzerine konuştum” diyen 35 yaşındaki oyuncu, bu davanın en kısa sürede kapanmasını ve hayatına devam edebilmeyi umduğunu belirtti.

  • 4

    “JOHNNY İÇİN HEP SEVGİ BESLEDİM"

    Konuşmasına “Johnny için hep sevgi besledim ve tüm dünyanın gözü önünde geçmişte yaşadıklarımızın detaylarını paylaşmak bana acı veriyor” diyerek devam etti.

  • 5

    Davaya katılacak isimler arasında Amber Heard’un eski partneri Elon Musk ve oyuncu James Franco bulunuyor. Johhny Depp’in tarafında ise Paul Bettany ve Ellen Barkin yer alıyor.

  • 6

    Amerikalı aktör Depp, "eşini döven biri" diye niteleyen 2018 tarihli haber nedeniyle The Sun'ın yayıncısı News Group Newspapers'a (NGN) ve tabloid gazetenin baş editörü Dan Wootton'a karşı davacı olmuştu.

  • 7

    The Sun gazetesine bu söyleminden dolayı dava açan Depp, davayı kaybetmiş ve ardından Amber Heard'ün kendisine açtığı 100 milyon dolarlık davada da hüsrana uğramıştı.

    Bu ifadenin mahkeme tarafından doğrulanmasının ardından kariyerinde zor bir döneme giren Depp, suçlamalar nedeniyle Hollywood'dan aforoz edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız