Kim Kardashian, Marilyn Monroe'nun elbisesine zarar verdi iddiasına açıklama

Ripley's Believe It or Not! Müzesi Marilyn Monroe tutkusuyla bilinen ve New York'taki Metropolitan Sanat Müzesi'nin düzenlenen Met Gala'da Marilyn Monroe'nun elbisesini giyen Kim Kardashian'ın elbiseye zarar verdiği iddialarını yalanladı. Yapılan açıklamada elbisenin Kardashian giymeden önce de yıpranmış halde olduğu vurgulandı.

Haberler 20.06.2022 - 10:12

  • 1
    Ripley's Believe It or Not! Müzesi Marilyn Monroe tutkusuyla bilinen ve New York'taki Metropolitan Sanat Müzesi'nin düzenlenen Met Gala'da Marilyn Monroe'nun elbisesini giyen Kim Kardashian'ın elbiseye zarar verdiği iddiaları hakkında açıklama yaptı.
  • 2
    Açıklamada, Kardashian'ın elbiseyi giydiği ve kısa süre içerisinde elbisede hiçbir hasar meydana gelmediğini belirtti.
  • 3
    Müze ayrıca Kim Kardashian'ın elbiseyi giymek için para ödemediğini, aynı şekilde Kardashian'a da para ödenmediğini aktardı.
  • 4
    Monroe'nun elbiselerini muhafaza eden 'Marilyn Monroe Collection' isimli kurum ise ulusal hazine ilan edilen elbisenin son halini gösteren yeni fotoğraflar yayınladı.
  • 5
    Kardashian'ın elbiseyi yeteri kadar koruyamadığını ve zarar verdiğini öne süren kurumun yayınladığı fotoğraflara göre, elbisenin birkaç kristalinin 'eksik', bazı kristallerin de iplikleriyle birlikte sallandığı ve düşmek üzere olduğu görülüyor.
  • 6
    Kardashian, 2022 Met Gala'da Hollywood ikonu Marilyn Monroe'nun 1962 yılında John F. Kennedy'ye 'Happy Birthday Mr. President' şarkısını söylerken giydiği Bob Mackie imzalı elbiseyi giymiş ve saçlarını sarıya boyatmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız