Sahnede saldırıya uğrayan komedyen Dave Chappelle konuştu 

Gösterisi sırasında sahnede saldırıya uğrayan komedyen Dave Chappelle, olay sonrası katıldığı partide konuştu. Chappelle saldırganın yakalanması ve dövülmesi hakkında "Arkadaşlarım onun kolunu kırdığında iyi hissettim" diye konuştu. 

Haberler 07.05.2022 - 17:23 Son Güncelleme : 08.05.2022 - 09:15

  • 1
    Amerikalı komedyen Dave Chappelle'in sahnedeyken saldırıya uğramasının ardından bir partiye katıldı.
  • 2
    Olayın ardından arkadaşlarıyla birlikte bir partiye katılan 48 yaşındaki oyuncu, yaşanan saldırı ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.
  • 3
    Partideki kaynaklara göre, ünlü komedyen partide uğradığı saldırı için "Arkadaşlarım bana saldıran adamın kolunu kırdığında iyi hissettim. İyi hissettim" dedi.
  • 4
    23 yaşındaki saldırgan Isaiah Lee'nin salonda kolu kırılmış ve ardından gözaltına alınmıştı. Los Angeles Bölge Savcılığı, Lee'nin ağır suçla itham edilmeyeceğini ancak silah taşıma ve darp gibi 4 suçtan yargılanacağını söylemişti.
  • 5

    Komedyenin saldırıya uğradığı gece gösterisini izleyenler arasında Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, 94. Oscar Ödülleri Töreni'nde Will Smith'in saldırısına maruz kalan komedyen Chris Rock, efsanevi NBA oyuncusu Kareem Abdul-Jabbar gibi isimler vardı.

    Etkinlikte bulunan Chris Rock'ın sahneye çıkarak “Will Smith miydi o?” diye şaka yapması gündem olmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız