Yükselişe geçen dudak trendi: Gym Lips

Güzellik trendlerinin her geçen gün daha da popüler hale geldiği sosyal medya platformu TikTok'ta yeni bir trend doğdu: Gym Lips. Çok basit birkaç adımla uygulayabileceğiniz bu trend, hem makyajınızı tamamlayacak hem de günün her saatine uyum sağlayacak.

Haberler 03.06.2022 - 13:15 Son Güncelleme : 03.06.2022 - 13:17

  • 1

    Popülaritesi her geçen gün artan, bizi her gün yeni kavram ve uygulamalarla tanıştıran sosyal medya platformu TikTok’ta güzellik trendlerine bir yenisi daha eklendi.

    (Madelyn Cline)
  • 2

    Özellikle yeni çıkan makyaj ve güzellik trendlerinin ilgi gördüğü platformda, son güzellik trendi ‘Gym Lips’ oldu.

    (Jennifer Lopez)

  • 3

    İKİ ÜRÜN YETERLİ

    'Gym lips' doğallığın ön planda olduğu ve günün her saatinde kullanabileceğiniz bir ruj tekniği.

    'Gym Lips' trendini yakalamak için ihtiyacınız olan yalnızca iki ürün var: dudak renginize yakın bir dudak kalemi ve yine aynı tonlarda bir parlatıcı.

    (Shanina Shaik)

  • 4

    GÜNÜN HER SAATİNE UYGUN

    Son dönemde hem sosyal medyada hem de günlük hayatımızda daha çok görmeye başladığımız bu trend, sporda, işte, özel bir yemekte ya da gecede, kısaca günün istediğiniz saatinde sizinle uyum içinde olacak.

    (Selena Gomez)

  • 5
    Tiktok'ta ortaya çıkan bu trend, makyaj sanatçısı 'Kelli Anne Sewell'in imzasını taşıyor.
  • 6

    PÜF NOKTALARI

    Uygulama için öncelikle dudak kalemiyle dudağınızı hafifçe çerçeveleyin. Daha sonra üzerine parlatıcı ya da isterseniz hafif nemlendiricili dudak kremi sürebilirsiniz.

    (Anitta)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız