14 Şubat 2019 Sevgililer Günü konserleri

14 Şubat Sevgililer Günü'nde hangi sanatçı, nerede sahne alıyor? İşte Sevgililer Günü'nde sahnede aşk şarkılarını seslendirecek isimler...

Haberler ntv.com.tr 12.02.2019 - 12:17 Son Güncelleme : 12.02.2019 - 12:37

  • 1

    DANY BRILLANT

    Fransız şansonları denince akıllara gelen ilk isimlerden biri olan dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Dany Brillant, özel sahne performansı ve repertuarıyla 14 Şubat Sevgililer Günü’nde İstanbul’da seyirci karşısına çıkacak.

    Caz ritimleriyle donanmış Suzette şarkısıyla dünya çapında üne kavuşan, Fransız müziğine salsa ve caz ritimleriyle yeni bir yorum katan Brillant, Akdeniz ritimlerinden Fransız melodilerine ve Porto Riko ezgilerine uzanan şarkılarıyla Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde olacak.

    DANY BRILLANT: MÜZİĞİM ÇİKOLATA GİBİDİR 

  • 2

    MABEL MATİZ

    Müziği ve tarzıyla son zamanların beğenilen isimlerinden Mabel Matiz, 14 Şubat’ta Volkswagen Arena’da romantik bir konser verecek. Pozitif, Kerki ve Solfej organizasyonuyla KralPop medya sponsorluğunda Sevgililer Günü’nde hayranlarıyla buluşacak olan Matiz, konserde en sevilen şarkılarını seslendirecek.
  • 3

    JAY JAY JOHANSON

    Kendine özel bir incelikle türleri eriten, trip-hop, synthpop ve elektronik müziğin yenilikçi birleşiminde yer alan İsveçli şarkıcı ve söz yazarı Jay-Jay Johanson,14 ve 15 Şubat'ta Zorlu PSM’de sevenleriyle buluşuyor. Jay-Jay Johanson, şarkılarında yavaş yavaş tırmandırdığı downbeat, trip-hop ve electro-pop ritimleri ile adeta film-noir estetiğinde kendine has, imza sound’unu Studio’ya taşıyacak.

  • 4

    CEYLAN ERTEM

    Ceyl'an Ertem, yeni albümü Seni Senin Gibiler Sevsin ile 14 Şubat'ta Jolly Joker Antalya sahnesinde seyirci karşısına çıkıyor.
  • 5

    ATA DEMİRER

    Ata Demirer, ‘tek kişilik’ gösterisi ve gazinosuyla 14 Şubat'ta BKM Tiyatro Sahnesi’nde. Demirer, gösterisinde  hem stand-up yapıyor hem ‘tek kişilik gazino’ oluyor, şarkılar söylüyor.
  • 6

    CEM ADRIAN

    Müzikte sınırları, tarzları, kuralları dışlayan, kendini sadece “özgür bir müzisyen” olarak tanımlayan Cem Adrian, 14 Şubat'ta Eskişehir'deki IP Performance Hall'da sevenleriyle buluşacak.
  • 7

    BÜLENT ORTAÇGİL-BİRSEN TEZER

    Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer'in 'Sevgililer Günü Özel Konseri' 14 Şubat'ta Dorock XL Beşiktaş sahnesinde.
  • 8

    ŞENAY OCAK, AYDIN KAHYA, URAZ KIVANER (CAZ KONSERİ)

    Sevgililer Günü’nde Tamirane Akasya’da caz müzisyenleri bir araya gelerek cazın aşk şarkılarını seslendiriyor. 14 Şubat Perşembe akşamı, 21.00’de, Şenay Ocak ve Aydın Kahya’nın düet yapacağı sahne performansına, cazın kıymetli piyanistlerinden Uraz Kıvaner eşlik ediyor. 

  • 9

    BURSA BÖLGE DEVLET SENFONİ ORKESTRASI

    Bursa Filarmoni Derneği’nin desteklediği klasik müziği geniş kitlelere ulaştıran Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO), 14 Şubat Perşembe akşamı efsanevi Rus besteci Sergey Rahmaninov’un eserleriyle sahne alacak. Orkestra gecede Rahmaninov’un 1926 yılında tamamladığı ama 1928 ve 1941’de revize ettiği eseri “4. Piyano Konçertosu”nu seslendirecek. Piyano edebiyatında teknik zorluk düzeyi en yüksek eserlerden biri olan “4. Piyano Konçertosu”, piyano sanatçısı Gökhan Aybulus’un solistliğinde sahneye taşınacak. Konserde ayrıca yine Rahmaninov’un en sevilen ve en romantik eserlerinden biri olan “2. Senfoni” de çalınacak. Konseri Azerbaycanlı ünlü şef Yalçın Adıgüzel yönetecek. Konser, saat 20.00’de Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

  • 10

    BURAY

    Kuzey Kıbrıslı pop şarkıcısı Buray, Sevgililer Günü'nde Jolly Joker Gaziantep sahnesinde olacak.
  • 11

    HAKAN ALTUN

    Türkçe pop müziğin romantik sesi Hakan Altun, Sevgililer Günü’nde romantik anlar yaşamak isteyen dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşatmak için Vadistanbul Jolly Joker’e davet ediyor.  Altun, 14 Şubat saat 21.00’de ‘Sevgililer Günü Özel’ konserinde sahnede olacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız