Altın Küre ve Emmy ödüllü The Handmaid’s Tale'ın 3. sezon kareleri ve yayın tarihi

Altın Küre ve Emmy dahil olmak üzere yaklaşık 50 ödüle sahip The Handmaid’s Tale’ın merakla beklenen 3. sezonundan ilk kareler yayınlandı. Dizi 5 Haziran'da seyirci karşısına çıkacak.

Haberler 13.02.2019 - 10:36

  • 1
    Margaret Atwood’un ödüllü ve çok satan Damızlık Kızın Öyküsü isimli romanından uyarlanan The Handmaid’s Tale’ın 3. sezonu için geri sayım başladı.


  • 2
    Yeni sezondan ilk karelerin paylaşıldığı dizi, ABD’nin parçası olan Gilead distopyasındaki totaliter toplumun hayatını konu alıyor.


  • 3
    Kadınların çalışma hakkının olmadığı ve devlet mülkü olarak popülasyonu artırmak için damızlık olarak zorlandıkları bir dünyada geçen The Handmaid’s Tale’ın başrollerini Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Alexis Bledel, Yvonne Strahovski, Madeline Brewer, Ann Dowd, Max Minghella, Christopher Meloni ve Elizabeth Reaser paylaşıyor.
  • 4
    Kadınların neredeyse bütün haklarının elinden alındığı bir dünyayı anlatan distopik dizi The Handmaid’s Tale’in meşhur kırmızı kostümleri, dünyada kadın hakları protestolarının sembolü haline gelmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız