Belçika Kralı II. Albert sanatçı Delphine Boel'i kabul etti (Babalık davası)

Belçika Kralı II. Albert'in, 7 yıldır reddettiği sanatçı Delphine Boel'in biyolojik babası olduğunu itiraf etti.

Haberler 28.01.2020 - 07:45

  • 1
    Belçika Kralı II. Albert, yaklaşık 7 yıldır resmen tanınmak için hukuk mücadelesi veren sanatçı Delphine Boel'un biyolojik babası olduğunu kabul etti.
  • 2
    Belçika Kraliyet avukatı Alain Berenboom, 85 yaşındaki kralın, yapılan DNA incelemesi sonrasında bu gerçeği kamuoyu ile paylaşma kararı aldığını açıkladı.
  • 3
    Belçika Yüksek Mahkemesi, geçen ay, Kral II. Albert'in, DNA sonuçlarının açıklanmaması amacıyla yaptığı temyiz başvurusunu reddetmişti. Mahkemenin, DNA testi sonuçlarının kamuoyuna açıklanması yönündeki kararı üzerine, Belçika Kralı, yasal olarak 51 yaşındaki sanatçı Delphine Boel'un babası olduğunu itiraf etti.
  • 4
    Kraliyet avukatının açıklamasına göre, "Kral Albert, bu acı süreci vicdanla sonlandırmaya" karar verdi. Albert, sanatçı Delphine Boel'un yasal babası olduğuna artık itiraz etmeyecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız