Ben Affleck ve Gal Gadot'tan hayranlarının kampanyasına destek

Ünlü yıldızlar Ben Affleck ve Gal Gadot, hayranlarının başlattığı Justice League: Adalet Birliği filminde gösterilmeyen sahnelerin yayınlanmasına yönelik kampanyaya destek oldu. 

Haberler 19.11.2019 - 08:28

  • 1
    Ben Affleck ve Gal Gadot’un da aralarında bulunduğu Justice League: Adalet Birliği oyuncuları, hayranların Snyder Versiyonu diye adlandırdığı yönetmenin kurguladığı ve kesilen sahnelerin olduğu versiyonun yayınlanması çağrısında bulundu.

  • 2
    Filmde Batman ve Wonder Woman’ı canlandıran Affleck ve Gadot, #ReleaseTheSnyderCut (Snyder versiyonunu yayımlayın) hashtagine tweet atarak hayranların sosyal medya kampanyasına destek verdi.


  • 3
    Bu paylaşımlar, filmin 2017’de vizyona girmesinin ardından hayranların Snyder’ın orijinal versiyonunun yayımlanması çağrısıyla başlattığı kampanyaya en üst düzey destek oldu.


  • 4
    Justice League: Adalet Birliği’nin yönetmeni Zack Snyder ve Cyborg’u canlandıran oyuncu Ray Fisher da kampanyayı benzer şekilde desteklemişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız