'Bir Yaz Gecesi Rüyası' İstanbul'da (Uniq İstanbul etkinlik takvimi)

Birçok etkinlik şubat ayında UNIQ İstanbul'da sanatseverle buluşacak. Tiyatrodan müziği işte o etkinliklerden bazıları...

Haberler 24.01.2018 - 14:04 Son Güncelleme : 24.01.2018 - 14:14

  • 1

    BİR YAZ GECESİ RÜYASI

    Aleksandar Popovski’nin yönettiği Bir Yaz Gecesi Rüyası tiyatro oyunu, 30 Ocak’ta Uniq Hall’da…

    Aşk ve rüyalar üzerine yazılmış en muhteşem komedi. Danslı, müzikli görsel bir şölen. Ödüllü oyuncular Levent Üzümcü, Neslihan Yeldan, Sezai Aydın ve Arda Aydın’dan,  dünyaca ünlü yönetmen Aleksandar Popovski’nin bu  Shakespeare yorumunu mutlaka izleyin.

    Kırmızı Orman’ın derinliklerinde buluşmak üzere.

    Yazan: William Shakespeare
    Çeviren: Özdemir Nutku
    Yöneten: Aleksandar Popovski
    Yapımcı: Arda Aydın – Biraderler Yapım
    Yardımcı Uygulayıcı Yapımcı: Oğuzalp Kutlu
    Sahne Ve Işık Tasarımı: Sven Jonke
    Kostüm: Jelena Prokovic
    Müzik:Kiril Dzajkovski
    Asistan:Nejat Yıldız
    Oyuncular
    Sezai Aydın, Levent Üzümcü, Neslihan Yeldan, Arda Aydın, Özgün Akaçca, Pınar Tuncegil, İlham Erdoğan, Ali Bal, Sena Yıldız, Canberk Gültekin, Ayşen Baransel, Sertan Müsellim, Furkan Öncü, Anıl Altınöz, Mustafa Polat, Gürkan Başbuğ, Şaziye Özlem Turan, Dilek Ünal, Süleyman Demirkol

  • 2

    MARTI

    Serdar Biliş’in yönettiği Martı tiyatro oyunu, Uniq Hall’de tüm tiyatroseverleri bekliyor.

    Pürtelaş Tiyatro
    Yazan: Anton Çehov
    Türkçe Versiyon: Sami Özbudak
    Yöneten: Serdar Biliş
    Sahne ve Kostüm Tasarımı: Gamze Kuş
    Müzik: Çiğdem Erken
    Koreografi: Tuğçe Tuna
    Işık Tasarımı: Cem Yılmazer
    Video: Ezgi Kaplan
    Ses Eğitimi: Susan Main
    Kast: Banu Kuruoğlu
    Oynayanlar: Boran Kuzum, Ecem Uzun, Fırat Tanış, Gonca Vuslateri, Kayhan Açıkgöz, Serdar Orçin, Sevil Akı, Şerif Erol, Tilbe Saran, Yasin Bardakçı, Cem Cücenoğlu

    “Hayata, aşka, sanata ve bizzat kendilerine dair bir arayışın içinde durmaksızın debeleniyor “Çehov insanları”… Bir Çehov klasiği ve tiyatro sahnelerinin ölümsüz metni Martı, Serdar Biliş’in güncel yorumuyla karşımızda. Oyun karakterleri, aradan geçen 120 yılı aşkın tarihe rağmen, günümüzün “arada kalmış, bir türlü harekete geçemeyen” insanıyla aynı dili konuşuyorlar. Serdar Biliş’in yönetiminde, yapıtın absürd tadını da es geçmeyen bir Martı izleyecek; insan ruhunu en derinlerine kadar görmekte mahir olan Çehov’a da bugünden bir selam yollayacağız.”

  • 3

    MAŞA İLE KOCA AYI

    Tv8 ekranlarında minik hayranları ile buluşan Rus yapımı çizgi dizisi Maşa ile Koca Ayı minik sevenleri ile sahnelerde buluşuyor.


    Tarık Şerbetçioğlu tarafından senaryolaştırılıp sahneye koyulan Maşa ile Koca Ayı Müzikal Çocuk Tiyatrosu minik seyiricisi ile buluşuyor.

    Rus halk masalına dayandırılan hikaye  Maşa adında küçük bir Rus kızı ile sirkten emekli, Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları konu edinmektedir.

    Oyunun Konusu
    Uzun bir kış uykusundan uyanan Koca Ayı, bahar mevsiminin tadını çıkaracakken; tüm kış onun uyanmasını iple çeken yaramaz dostu minik Maşa’yla karşılaşınca çeşitli maceralar yaşamaya başlarlar. Bu eğlenceli olaylarda; kurt kardeşler ve sevimli dişi ayı da onlara eşlik ederler.

  • 4

    ARZU TRAMVAYI

    “Arzu Tramvayı” yıllar sonra perdesini açıyor… Dünya klasiğinin biletleri satışta!

    75 yıl önce Tennessee Williams tarafından yazılan ve tiyatro için bir dönüm noktası olarak kabul edilen Arzu Tramvayı, izleyicisiyle buluşuyor.

    75 yıl önce Tennessee Williams tarafından yazılan ve tiyatro için bir dönüm noktası olarak kabul edilen, dünya klasikleri arasında gösterilen Arzu Tramvayı (A Streetcar Named Desire) Hira Tekindor’un yönetmenliği, BKM ve ID İletişim’in yapımcılığında yeniden sahneleniyor.

    35 yıl sonra yeniden Türk sahnelerinde 1982 yılında Yıldız Kenter ve Müşfik Kenter tarafından sahnelenen eserin, yeniden sahnelenmesi için uzun zamandır bekleniyordu.

    Oyun, Zerrin Tekindor, Onur Saylak, Şebnem Bozoklu ve İbrahim Selim’i bir araya getirdi.

    Arzu Tramvayı’nın premieri, 29 Kasım 2017, Perşembe günü Uniq Hall’da gerçekleşecek. Oyun 29 Kasım’dan sonra Uniq Hall ve Zorlu PSM’de izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

    Broadway’den Hollywood’a bir başyapıt
    Tiyatro tarihi için bir dönüm noktası olarak kabul edilen ve ilk sahnelenişiyle birlikte Broadway’in ardından Hollywood’u da derinden etkilemiş, uyarlama filmleri ile pek çok ödül almış olan“Arzu Tramvay”ı projelerinde şimdiye kadar Marlon Brando, Jessica Tandy ve Kim Hunter gibi büyük oyuncular yer aldı.

    BKM ve ID İletişim’in yapımıyla tekrar sahnelenen “Arzu Tramvayı”nın uygulayıcı yapımcılığını Nisan Ceren Göknel’in, dekor ve kostüm tasarımını Şirin Dağtekin Yenen, Işık tasarımını Yakup Çartık’ın yaptığı oyunun müzikleri ise; Tolga Çebi tarafından hazırlandı.

    Blanche’ın dünyası alt üst olduğunda, kız kardeşi Stella’nın New Orleans’taki tek odalı evinden başka gidecek yeri yoktu. Fakat Stella’nın kocası Stanley ve içindeki ilkel öfkesi Blanche’ı sıcak bir savaşın içine sürükleyecekti.

    Yanında bavulu, içine doldurduğu geçmişi ve umutlarıyla Blanche, onu son durağına götürecek Arzu Tramvayı’na bindi.

  • 5

    BALERİN PRENSESLER

    Müzikal çocuk oyunu Balerin Prensesler, 28 Ocak’da izleyicisiyle buluşuyor.

    Prenses rollerini balerinler canlandırıyor.Muhteşem bale şöleni sizleri bekliyor.

    Oyunun Türü: Müzikal çocuk oyunu
    Yazarı & Yönetmeni: Murat Altınok
    Kostüm: MASKARA by Altınok
    Koreografi: Mutlu Cankup
    Dekor: Maskara by Altınok
    Psikolog: Duygu Çalışır
    Sahne Sorumlusu: Elif Avcı
    Teknik: İsmail Ekmekçi, Hilmi Şengüler
    Oynuncu Kadrosu: Murat Altınok, Işıl Konya, Nurgül Açık, Onur Ertaman, Burakhan Yılmaz, Uğur Civaner, Fatih Ermiş
    Bale Kadrosu: Mutlu Cankup, Işıl Konya, Elif Cesur, İlayda Elma, Ege Timoçin,  Kayra Sır,  Berfin Şahinler, İpek Taşatan, Asya Su Öztürk, Nehir Taşçı

    En küçük kardeş prenses Minüetin yaş gününde hediye olarak gelen kitaplar, büyük bir sırrın da anahtarı olur. Dileklerin gerçeğe dönüştüğü şaşırtıcı ve sihirli bir dünyanın kapılarını açacak gizemi keşfeden sarayın uşağı papyon ve balerin prensesler, büyük bir sürpriz ile karşılaşırlar. Bu sürpriz aslında yeni bir başlangıç olacaktır.

    Babalarının krallığının tehlikeye girmesi üzerine Balerin Prensesler, ülkelerini kurtarmak için birlikte çalışmak zorunda kalacaklardır. Böylece sorunların üstesinden gelmek için aile birliğinin ne kadar önemli olduğunu öğreneceklerdir.

  • 6

    SERTAB’IN MÜZİKALİ

    Sertab Erener, Sertab’ın Müzikali ile şarkılarının hikayelerini sesi ve dansları ile anlatıyor.

    120 dakika konser, gösteri ve ötesi…

    Sertab Erener bu yıl sanat hayatında 25.yılını kutluyor.

    Sertab’ın Müzikali ile şarkılarının hikayelerini sesi ve dansları ile anlatıyor. Şov içinde son albümü Kırık Kalpler’in yanı sıra 25 yıldır dillerden düşmeyen Mecbursun, Kumsalda ve Zor Kadın gibi hitleri de yer alacak. 120 dakika sürecek şov, sanatseverler için müzikal tadında konserden çok gösteri kıvamında olacak.

  • 7

    10 11 12

    İpek Bilgin’in yönettiği “10 11 12” tiyatro oyunu, izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

    Yazan: Jason Hall
    Çeviren: Çağ Çalışkur
    Yöneten: İpek Bilgin
    Yardımcı Yönetmen: Uygar Özçelik
    Dekor-Işık: Mehmet Yücebaşoğlu
    Ses: Özgür Kuşakoğlu
    Casting: İbrahim Çiçek
    Mekan Yönetimi: Cansın Şenel
    Proje Ekibi: Göksun Büyükkahraman, Ömersan Yemişçioğlu, Tufan Afşar, Nejdet Sert, Ekim Yeşilbaş
    Oynayanlar: Ezgi Mola-Enis Arıkan

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız