Blue Man Group’tan Tarkan sürprizi

Müzik, komedi ve teknolojiyi bir araya getiren dünyaca ünlü performans grubu "Blue Man Group", İstanbul’da seyirciyle buluşuyor. Grup, boruları vurmalı çalgı gibi kullanarak Tarkan’ın “Şımarık” şarkısını da seslendirdi.

Haberler DHA 15.02.2018 - 10:42

  • 1

    İsmini, ekibin bizzat yaratıp bir kimlik haline getirdiği mavi karakterden alan müzik, eğlence, sanat ve komedi öğelerini taşıyan sahne şovuyla dünyaca ünlü bir fenomene dönüşen Blue Man Group, İstanbul’da gerçekleşecek 16 şovunun ilkini dün Zorlu PSM’de gerçekleştirdi.

    MISIR ÇARŞISI'NDA 3 MAVİ KAFA (TIKLA İZLE)

  • 2

    Sahneden inerek izleyicilerin arasına karışan ve onları da gösteriye dahil eden “mavi adamlar”, kahkaha dolu bir gece yaşattı. Aralıksız 90 dakika süren şovda grup, hiç konuşmadan, sadece müzik ve hareketlerle seyirciyle iletişim kurdu.

    MISIR ÇARŞISI'NDA 3 MAVİ KAFA (TIKLA İZLE)

  • 3

    Blue Man Group, boruları vurmalı çalgı gibi kullanarak Tarkan’ın “Şımarık” şarkısını da seslendirdi.

    MISIR ÇARŞISI'NDA 3 MAVİ KAFA (TIKLA İZLE)

  • 4

    Blue Man Group, 1991'den bu yana 20'den fazla ülkede, senede 3 bin 600 kez sahnelendi ve 35 milyondan fazla kişi tarafından izlendi. Hiçbir gösterisi bir diğerine benzemeyen Blue Man Group, New York, Las Vegas, Boston, Chicago, Orlando ve Berlin'de büyük ilgi gören şovlarının yanı sıra dünya turneleriyle de grubun başarısını ve renklerini yansıtmaya devam etti.

    MISIR ÇARŞISI'NDA 3 MAVİ KAFA (TIKLA İZLE)

  • 5

    Grammy adaylığı bulunan grup, dünya çapında bir fenomene dönüşen gösterilerinin yanı sıra birçok farklı alanda başarısını kanıtladı. Film ve televizyon programlarına da müzikleriyle katkıda bulunan Blue Man Group, sonuncusu “Three” olmak üzere kendi adlarıyla yayınladıkları albümlerle de büyük beğeni topladı.

    MISIR ÇARŞISI'NDA 3 MAVİ KAFA (TIKLA İZLE)

  • 6

    Zorlu PSM Ana Tiyatro’da 25 Şubat’a kadar sahne alacak Blue Man Group, 15 şov daha gerçekleştirecek.

    MISIR ÇARŞISI'NDA 3 MAVİ KAFA (TIKLA İZLE)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız