DC Comics’in kötü kadın karakterleri aynı filmde buluşuyor (Gotham City Sirens)

DC Comics’in kadın karakterleri Gotham City Sirens filminde buluşuyor, yönetmen koltuğunda ise David Ayer olacak

Haberler 14.12.2016 - 13:48 Son Güncelleme : 14.12.2016 - 13:52

  • 1
    Ghostbusters'ın yeniden yapımıyla başlayan ve Hollywood’da bir furyaya dönüşen, yalnızca kadın kahramanların yer aldığı yeniden çekim filmlere DC Comics’in verdiği karşılık Gotham City Sirens olacak.
  • 2
    Geçen yılın merakla beklenen çizgi roman uyarlamalarından olan fakat beklentilerin üstüne çıkamayan Suicide Squad'ın ana karakterlerinden biri olan Harley Quinn’i bir kez daha Margot Robbie’nin canlandıracağı Gotham City Sirens, DC Comics evreninin kötü kadın karakterlerini bir araya getirecek.
  • 3
    Söz konusu filmin yönetmenliğini, Suicide Squad‘ın da yönetmeni olan David Ayer üstlenecek. DC Comics evreninin Catwoman, Poison Ivy ve Circe gibi kötü kadın karakterlerini göreceğimiz filme dair detayların önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.
  • 4
    Şu sıralar oyuncu kadrosunda Will Smith, Joel Edgerton ve Brad William Hanke’yi bulunduran ve senaryosu da Max Landis imzası taşıyan yeni filmi Bright'ın çekimlerinde olan David Ayer, önümüzdeki yıllarda daha fazla DC Comics yapımında yönetmenlik koltuğunda oturması bekleniyor.
  • 5
    Suicide Squad'ın hemen ardından yeni bir DC yapımında görev almaya hazırlanan yönetmenin, Deadshot’ın solo filmini çekmesi için de ismi anılıyordu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız